≡ Menu

Apartmaji v Rovinju

Za iskanje apartmajev v Rovinju imate več možnosti. Najbolj priročna izmed njih je uporaba spodnjega iskalnika, kjer boste našli ponudbo apartmajev in drugih prenočišč v Rovinju in njegovi okolici. Vpišite datume za prihod in odhod iz Rovinja ter število oseb in pritisnite Išče. Na strani z rezultati preverite proste apartmaje in si brezplačno rezervirajte tistega, ki vam najbolj odgovarja.
Booking.com

Apartmaji Rovinj

Prav tako najdete spodaj opise nekaterih izmed apartmajev, kjer lahko najdete več informacij o ponudbi, lokaciji, ceni in opremljenosti. Preverite podroben opis vsakega izmed njih in si izberite tistega, ki vam najbolj ustreza.

Apartmaji Villa Selagall **** – romantični apartmaji v centru Rovinja za 2 osebi

Residence La Carera *** – stara vila v centru in blizu morja

Apartmaji Casa Alice **** – družinska tradicija, bazen in istranske sobe

Apartmaji Cvek 2 **** – 5 apartmajev za dve osebi

Apartmaji Rovinj 7 *** – sodobni apartmaji za 2 ali 4 osebe

Apartmaji Luxury Villa Mare **** – mirna lokacija z bazenom

Apartmaji Mladen – 2 studia za dve osebi

Apartma Klara – apartma za 4 osebe v centru mesta

Apartma Ale – rustikalen apartma streljaj iz Rovinja v naselju Borik

Apartma Casa Nova – moderen apartma v čistem centru mesta

Dodatni apartmaji v Rovinju

Apartma Casa Santin ***

Prostoren apartma Casa Santin boste našli v mirnem predelu središča Rovinja, 10 minut oddaljen od cerkve sv. Eufemije ter ostalih znamenitosti. V apartmaju s tremi spalnicami je prostora za 6-7 oseb, oprema pa vključuje kuhinjske pripomočke, klimo ter televizijo. Skozi okna lahko občudujete različne vedute Rovinja.

Plaža je oddaljena 5 minut hoje, v bližini so trgovine, tržnica ter restavracije.

Apartma Amare ****

Čudovito opremljen apartma Amare se nahaja v bližini zgodovinskega središča mesta, v osrčju živahnih ozkih uličic. Lastniki so dali veliko poudarka na detajlih, s katerimi vam želijo nuditi karseda prijetne in nepozabne počitnice. V apartmaju lahko bivata dve odrasli osebi in en otrok, na voljo je klima, televizija ter brezžični internet.

Plaža je oddaljena 1km, v bližini apartmaja pa so trgovine, lokali in tržnica.

Apartma Elsa ***

Apartma Elsa je del novejše stanovanjske stolpnice, nahaja se v 7. nadstropju ter je dostopen tudi gibalno oviranim osebam. Iz čudovitega balkona je nuden prekrasen razgled na celotno mesto Rovinj ter morje. Prostoren apartma z dvema sobama je namenjen 4-6 osebam, uporabljate lahko klimo, televizijo ter brezžični internet.

Do središča mesta vodi enostavna pot, katero prehodite v 15 minutah, prav toliko je do plaže. Trgovina je le nekaj korakov od nastanitve.

Villa Marea ****

Villa Marea stoji v mirni stanovanjski soseski, nedaleč od parka ter plaže Kuvi. Na voljo je 14 nastanitvenih enot, izbirate lahko med dvoposteljno sobo ali studiem ter družinskim apartmajem za 4 osebe. Vse sobe in apartmaji imajo manjši balkon, televizijo ter klimatsko napravo. Na območju hiše deluje brezžični internet.

Gostom je namenjen manjši zunanji bazen ter terasa za sončenje. Do središča mesta je 20 minut hoje.

Apartmaji Ivan & Lucija ***

Apartmaji Ivan & Lucija so del mirne, pretežno stanovanjske soseske, približno 20 minut hoje oddaljeni od središča mesta. Nudijo vam dva družinska apartmaja za 2-4 osebe, katera sta opremljena z televizijo, klimatsko napravo ter balkonom. Omogočen je dostop do brezžičnega omrežja.

Pred hišo je manjši vrt, kjer lahko posedite in uporabljate pribor za žar. Plaža Kuvi je oddaljena 800m, plaža Lone pa 1.2km.

Številne druge apartmaje najdete tudi na tej strani.

V kolikor med zgornjimi apartmaji ne najdete takšnega po svojem okusu, lahko preverite tudi iskalnik zgoraj desno, kjer samo vpišete željene datume za svoj dopust in dobili boste veliko prostih kapacitet v Rovinju.