≡ Menu

Mobilne hišice v Rovinju

V kolikor vas zanimajo mobilne hišice v okolici Rovinja, si lahko več preberete na tej strani. Spodaj vam bomo na hitro predstavili ponudbo dveh mobilnih hišic, ki jih najdete v bližini Rovinja, preostalo ponudbo v Istri pa lahko preverite s pomočjo iskalnika ali na povezavi za posamezno hiško.

Termine in cene za mobilne hišice najdete na Prosti termini, kjer najdete vse hišice po terminih. Za najnižje cene si oglejte stran Najnižje cene in preverite najbolj ugodne cene za najem mobilne hišice na Hrvaškem v posameznem terminu.

Mobilne hišice najdete v kampu Polari in kampu Valkanela, ki se nahaja pri kraju Funtana in je od Rovinja oddaljen kakšnih 10km.

Mobilne hišice Polari ***

Zanimive mobilne hišice se nahajajo kakšne 3 km južno od Rovinja. Na voljo so tri različno opremljene hišice: Delux, Premium in Standard. Celotna ponudba pa zajema kar več kot 150 mobilnih hišic. V sklopu kompleksa so možne številne aktivnosti za mlade in otroke, kakor tudi številne športne aktivnosti za odrasle. Mobilne hišice iajo klimo, tv, internet in polno opremljeno kuhinjo. Cene in proste termine lahko preverite na spodnji povezavi ali strani Prosti termini.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Kamp Polari Rovinj

Mobilne hišice Valkanela ***

Hišice Valkanela se nahajajo v kampu pri kraju Funtana. Na voljo do odlično opremljene mobilne hišice, ki imajo klimo, tv, internet, zunanji bazen, številna igrala za otroke, bar, restavracijo in še in še. Mobilne hišice so velike, z dvema spalnicama in so namenjene za 6 oseb. Delijo se na standardne in Premium. Na spodnji povezavi najdete proste termine, cene in več fotografij, prav tako pa lahko mobilne hipice tudi brezplačno rezervirate. Preverite ponudbo spodaj ali na Prosti termini.
Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Mobilne hišice Valkanela

Kamp Porton Biondi

Mobilne hišice v Rovinju najdete tudi v kampu Porton Biondi. Na spodnjih povezavah najdete proste termine in več o mobilnih hišicah, ki jih tam najdete, cene za najem in brezplačno rezervacijo. Oglejte si cene na strani Prosti termini.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Mobilne hisice Porton Biondi Rovinj

Zraven zgoraj omenjenih mobilnih hišic v okolici Rovinja, jih najdete še nekaj v Istri in nekoliko več v preostali Hrvaški. Najdete jih lahko s pomočjo iskalnika, kakor tudi številne hotele in apartmaji po Hrvaškem.

Prijavite se na zanimive ponudbe spodaj in izkoristite akcije in posebne ponudbe.