≡ Menu

Ponudba mobilnih hišic v Rovinju

V Rovinju in njegovi okolici lahko najdete dva kampa, ki ponujata najem mobilne hišice. Na strani Mobilne hišice v Rovinju smo zbrali nekaj osnovnih informacij o kampu Polari in Valkanela, kjer si lahko ogledate ponudbo in cene.

Povpraševanje po najemu hišk je iz leta v leto večje, saj so odlična izbira za mlade družine, saj kampi omogočajo veliko prostora za igranje, tudi drugače pa je večina večjih kampov na Hrvaškem zelo dobro opremljena. Tako najdete v njih zunanji bazen, restavracije, bare, igrala za otroke, mini golf, špotna igrišča in še kaj.

Tudi lokacija obeh kampov, kakor tudi ostalih, je zelo dobra, saj sta locirana v bližini morja, kar je še toliko bolj pomembno, da ne rabimo hoditi daleč do morja. Sicer je pa tudi odvisno, kje točno se vaša mobilna hišica nahaja, saj je ponudba zelo velika.

Kljub temu, da najdete v obeh kampih kar 200 mobilnih hišic, vam vsekakor priporočamo, da si jih rezervirate čim prej, saj se hitro zapolnijo. Veliko družin se odloči za 14 dnevni dopust, kar hitro popolni proste kapacitete. Oglejte si, kateri izmed kampov vam bolj odgovarja in preverite cene za najem mobilne hišice, ki jih najdete na povezavi pri posameznem opisu.

Kamp Polari Rovinj

Novejše:

Starejše: