≡ Menu

Ponudba hotelov v Rovinju

Na strani Hoteli v Rovinju smo zbrali nekaj hotel, ki jih lahko najdete v Rovinju in njegovi okolici. Tako najdete različno ponudbo hotelskih sob, od tistih z dvema zvezdicama, pa vse do tistih s štirimi ali petimi zvezdicami.

Dva hotela najdete tudi na otoku Sv. Katarina, ki se nahaja v zalivu pred Rovinjem, kjer boste prav tako še malenkost bolj odmaknjeni od mestnega vrveža.

Na drugi strani pa najdete nekatere hotele v centru mesta. Če si želite zabave ali ogledov, je bolje, da si najdete hotel v tem delu, saj boste imeli manj težav s prevozom, več je dogajanja, prav tako pa si lahko večino stvari ogledate peš. Nekaj hotelov najdete tudi kilometer ali dva izven mesta, ki so običajno na mirni lokaciji, zraven tega pa imajo veliko prostora, lepo okolico in sproščujoče okolje.

Seveda je odvisno od vas za kateri hotel se boste odločili. S pomočjo iskalnika na strani Hoteli lahko primerjate različne ponudnike istega hotela med seboj in se odločite za tistega, ki vam v tem trenutku ponuja najnižjo ceno.